{{ message.message }}
{{ button.text }}

HELP: Verjaardagscadeau / gezelschapsspel tips gezocht.

Mijn ventje wordt over drie weken alweer twee jaar. Ik weet alleen niet wat we hem cadeau kunnen geven.

Afbeelding blog 'HELP: Verjaardagscadeau / gezelschapsspel tips gezocht.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn ventje wordt over drie weken alweer twee jaar. Ik weet alleen niet wat we hem cadeau kunnen geven.

Hij heeft al heel erg veel Toet-Toet Auto speelgoed (vorige jaar gekregen en met Sinterklaas en Kerst). Ook heeft hij al 123 Playmobil en daarvan staat nog wel het een en ander op het verlanglijstje, maar dat zijn leuke cadeautjes om door iemand cadeau te laten doen. Ook hebben we al super veel Duplo, veel is van zijn zus maar goed samen spelen.

Loopfiets krijgt hij van Opa & Stiefoma, het is zeg maar hun ding om de kleinkinderen fietsen cadeau te geven. Van mijn vader en stiefmoeder krijgt hij een kleinigheidje en geld voor op zijn spaarrekening.

Ik heb nu een grote vrachtwagen voor hem gekocht via aliexpress en het ook Cars auto’s daar voor hem besteld (hopelijk is het allemaal op tijd binnen). Maar verder weet ik het echt niet.

Regelmatig loop ik de speelgoedwinkels in om even een kijkje te nemen en ideeën op te doen, maar helaas.

Nou zat ik te denken aan een leuk gezelschapsspel, maar dan voor een kind van twee jaar. We hebben al Woezel speelt verstoppertje en dat vind hij geweldig.

Heeft iemand leuke ideeën voor gezelschapsspelletjes? Of andere tips voor een cadeau?

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je