{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verven tijdens zwangerschap?

Moeten jullie ook allemaal de babykamer verven? Doen jullie dit met verf op waterbasis of op terpentine basis?

Afbeelding blog 'Verven tijdens zwangerschap?' Achtergrond blur afbeelding

Zoals velen ga ik de babykamer schilderen. Ik wil hiervoor verf op terpentine basis gebruiken en dan een mondkapje aanschaffen zodat ik de giftige dampen niet kan inademen. Ik weet dat deze kapjes bestaan, verfspuiters dragen deze speciale kapjes ook. Hebben jullie hier ervaring mee, om te schilderen met een mondkapje met een "dampfilter" erin? Of gebruiken jullie alleen verf op waterbasis? Ik ben benieuwd!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je