{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, lekkende tieten!

Iedereen die borstvoeding geeft herkent het, lekkende tieten (om het zo maar even te zeggen) kan iemand mij please vertellen hoe lang

Afbeelding blog 'Help, lekkende tieten!'

dit blijft?

Bij mijn eerste lukte de borstvoeding niet, helaas.
Ik heb er alles aan gedaan en alles geprobeerd maar toen ze bleef afvallen (zelfs 10 %) en ze overstuur raakte als ze de borst zag ben ik ermee gestopt. Met "Live" voeden dan. Ik ging kolven, minimaal 7 keer per dag en ja dat was zwaar. Eerst een half uur kolven en dan voeden, vervolgens even tijd mij te douchen en ik kon weer opnieuw beginnen (in het begin dan) Maar ik heb het wel een paar maanden volgehouden (TROTS!).

Nu geef ik fulltime borstvoeding "live" want het lukt! Maar hoe doen jullie dit in godsnaam? Ik ben echt oprecht heel erg geïnteresseerd, ik loop namelijk de hele dag met lekkende tieten. Ik heb wasbare pads (super absorberende) maar alsnog natte plekken in mijn shirt. Vooral in de nacht ik word niet wakker van een huilende baby die trek heb maar van een harde borst en natte plekken. 

Mijn vriendinnen en mijn moeder blijven maar herhalen, dit is in het begin, dit blijft niet, straks is het op de behoefte van je kind. Bij de eerste had ik hier (door regelmatig te kolven) geen last van, maar nu blijft het maar. Nu dus al 3 maanden en dat is niet maar "even" waar iedereen het over heeft. 

Nu ik bijna moet gaan werken, veel aan het kolven ben en zoveel mogelijk de fles geef (zodat ik de oppas een beetje een schema kan geven) lijkt het alleen maar weer erger te worden met de harde en lekkende borsten... 

Heeft er iemand DE TIP?? Hoe deden jullie dit? Please let me know, ook andere tips qua kolven/werken/schema's zijn meer dan welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je