{{ message.message }}
{{ button.text }}

help ik slaap niet..

Een zoontje die mama doodmoe maakt. Ik slaap al 4 jaar niet meer door. En t laatste anderhalf jaar minimaal help

Afbeelding blog 'help ik slaap niet..'

Hallo allemaal. 

Ik post dit bericht omdat ik ten einde raad ben. Sinds ik bevallen ben van mn dochter (4 jaar geleden) slaap ik niet meer door  logisch naturlijk als je een kind hebt. Toen zei 1 jaar en 9 maanden was was ik zwanger van mn zoon en raakte depressief in deze periode. Ik kon bijna niks meer. Toen mn zoon geboren was sliep hij s nachts helemaal niets en overdag veel. Toen kon ik natuurlijk niet slapen. Want mn dochter van toen 2.5 jaar liep rond in huis.  Nu zijn we 19 maanden verder en t slapen is nog steeds een ramp. Ik slaap op een gemiddelde nacht 3 uurtjes. Daarnaast neem ik alle zorg op me van de kids en het huishouden. Tevens is mn zoon aan me "verslaafd" alleen mama anders word hij hysterisch ( ik geef er niet bewust aan toe) mn man werkt heel veel dus ik kan niet echt terug vallen op zijn support. Hebben jullie tips om een verslaafde dreumes in ieder geval snachts eens door kan slapen en mama dus ook. Merk namelijk dat ik niet meer een hele leuke moeder ben ( wat ik wel was)

Please help me

Liefs anouk

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je