{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help ik ben verslaafd!

Hallo ik ben Kirsten en ik ben verslaafd! Ja ik ben toe aan een APB meeting.

Afbeelding blog 'Help ik ben verslaafd!'

Een wat? Een APB meeting ja. Je kent de AA? De anonieme alcoholisten? Misschien moet ik een groep opzetten voor de APB, anonieme Prison break verslaafden. 

Het begon allemaal toen mijn man zat te kijken. Hij had van tevoren gevraagd of ik mee wilde kijken. Maar ik heb vriendelijk afgeslagen. Wat was daar nu voor lol aan? Mannen in een gevangenis, vast veel geweld. Neen, danku. Maar toen gebeurde het, ik keek op een avond mee en was hooked.

Ik ging naast mijn man zitten, half oog op mijn telefoon en half oog op de tv. Maar al snel was mijn telefoon niet meer zo interessant. Ik was in de serie gezogen. Mijn man zei nog, je hebt het halve eerste seizoen gemist, je hebt geen idee waar het over gaat. Nou zo veel informatie had ik nu ook weer niet nodig, waar het over gaat is al snel duidelijk. Namelijk over Michael Scofield en kornuiten.

Nu wil ik niet zeggen dat de gehele aantrekkingskracht van de serie is gebaseerd op mijn stiekeme crush op Michael Scofield, maar het heeft er natuurlijk wel iets mee te maken. 

Michael is een verhaal apart, want zo goed kan hij nu ook weer niet acteren. Het overacten door met zijn bedroom eyes in de camera te kijken en zijn mysterieuze harde fluisterstem op te zetten doen soms mijn haren overeind staan. Maar meestal is het gewoon sexy, kom op, wie kan deze man weerstaan?

En dan het verhaal, super spannend en super onrealistisch. Elke aflevering heeft wel honderd op en aanmerkingen in het realistisch gehalte, maar ooh wat is het spannend. Dan doet dat waarheidsgehalte er ineens niet meer toe. Ja, ik ben echt verslaafd. 

Zodra ik het aan zet, moet ik verder kijken. Een avondje kijken eindigt soms pas om half 2 terwijl ik de volgende dag toch echt om half 7 naast mijn bed moet staan. Dan vervloekt ik Scofield en kornuiten. Maar later op de dag, dwalen mijn gedachten stiekem af en denk ik: hoe zou het ondertussen zijn met Michael Scofield?

Tja Prison break begin er maar gewoon niet aan, voor je het weet zit je bij mijn club! 

Heb jij ook zo'n serie waarbij je niet meer kan stoppen met kijken?

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je