{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Hoe leer ik andere moeders kennen?

Ik ben sinds drie maanden moeder en hoe wel ik altijd omringd ben door baby, man of kat, ben ik eenzaam.

Afbeelding blog 'Help! Hoe leer ik andere moeders kennen?' Achtergrond blur afbeelding

Sinds drie maanden ben ik moeder. Ik heb een lieve man, we hebben huisje met een tuintje, een kat en aanstaande maandag begin ik weer met werken. 

Wat ik nou echt heel moeilijk vind is in contact komen met andere moeders. Sowieso is contact maken met nieuwe mensen niet iets dat ik makkelijk doe. Maar graag zou ik, zeker voor de kleine, andere moeders willen leren kennen. En ook zeker voor mijzelf. Mijn familie woont ver weg en ik mis een kopje koffie/wijntje drinken met 'lotgenoten'.

Hebben jullie tips?

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je