{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hellp, I need somebody

De geboorte van onze prachtige dochter Ella. 6 weken te vroeg doordat bij mij hellp werd geconstateerd.

Afbeelding blog 'Hellp, I need somebody' Achtergrond blur afbeelding
Verlof! 

23 september ging mijn verlof in. Snel even langs de verloskundige voor een extra controle, ik had toch wel last van pijn onder mijn bhband. Alle uitslagen waren goed, maar toch even langs het ziekenhuis om bloed te prikken. Drie uur later werd ik in het ziekenhuis opgenomen met Hellp. Omdat ik die dag pas 34 wkn zwanger was zou ik eigenlijk nog minimaal drie weken in het ziekenhuis moeten blijven liggen voor de bevalling. Helaas ging mijn toestand 's nachts erg snel achteruit en werd de volgende dag besloten in te gaan leiden. 

Bevalling

Donderdag ochtend 25 september hebben ze mijn vliezen gebroken en rond 12u kreeg ik wee-opwekkers. Om 17.18u is onze dochter Ella geboren (2780 gram & 50 cm)! Wat een heerlijk gevoel om haar vast te kunnen houden!

Ik kreeg complimenten voor de rust die ik tijdens de bevalling wist te bewaren en dit is ook zeker te danken aan de yoga. Het lukte me prima om de weeen weg te 'puffen' en ik vond de bevalling zelfs erg meevallen! 

Doordat ik Hellp had moest ik zelf nog 8 dagen in het ziekenhuis blijven waarvan 3 dagen aangesloten op allerlei infusen en apparatuur. Die eerste dagen zijn dus ook een wazig geheel.

Ella

Ella mocht helaas niet met mij mee naar huis.

De eerste nacht heeft ze in de couveuse doorgebracht maar omdat ze het zo goed deed was dat de volgende dag niet meer nodig.  Doordat ze te vroeg geboren is kon ze zelf nog niet genoeg drinken en kreeg ze sondevoeding.  Na 3 weken mocht ze met sondevoeding mee naar huis. En dan moet je het ineens helemaal zelf doen.... 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je