{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helaas nog een operatie

Heb je de voet-operaties gehad… zijn er nog meer gevolgen. 13 maanden oud en twee operaties gehad.

Afbeelding blog 'Helaas nog een operatie ' Achtergrond blur afbeelding

Zoals ik in mijn vorige blog beschreef leek het even beter te gaan met zijn verkoudheid. Helaas was dat van korte duur. Hij bleef maar hoesten en rochelen en klinken als een oude man. Via het consultatiebureau doorverwezen naar een KNO-arts. Die gaf me erg het gevoel een overbezorgde moeder te zijn. Het was ook voor het eerst dat ik me erg oud voelde. De KNO-art was jonger dan dat ik was! Toch een rare gewaarwording.

Na heel veel heen en weer geharrewar en nog een extra telefoontje van het consultatiebureau (op mijn verzoek) is er toch verder onderzoek gedaan. Toen is er gelukkig ook gekeken naar de voorgeschiedenis van Guido inclusief de huidige doorgaande behandelingen. Daaruit kwam de conclusie dat het het beste zou zijn als zijn neus-amandelen weggehaald zouden worden.

Dit mag pas na de eerste verjaardag, dus het was nog even afwachten. Vergeleken met de operatie van de voetjes was dit een hele makkelijke operatie. Al blijft het vasthouden van je kind terwijl hij onder narcose wordt gebracht een crime! De operatie duurde maar heel kort en ook het roesje was erg licht.. Dezelfde dag mochten we nog naar huis. Guido lustte de gekochte ijsje helaas niet. Hij wilde alleen af en toe een beetje drinken. Gelukkig werd daarna de gezondheid van Guido een stuk beter. 

volgende blog

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je