{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heel even een klaag blog

Laat ik voorop stellen dat ik ontzettend blij ben met ons tweede wondertje, maar zwanger zijn vind ik iets minder gezellig.

Afbeelding blog 'Heel even een klaag blog'

Vandaag heb ik niet zo'n geweldige dag.  De hele ochtend overgeven.  Hoofdpijn en vervelende buikpijn. Ik heb net getwijfeld om toch even de verloskundige te bellen,  maar toch niet gedaan. Mijn partner en ik liggen in dat opzicht niet altijd op 1 lijn. Hij geeft aan dat ze niet zoveel kunnen doen en dat ik misschien beter gewoon kan gaan liggen.  Dat klopt misschien ook wel. Het voelt lichamelijk een beetje alsof ik een beetje op raak. Door de vermoeidheid en de hormonen ben ik erg emotioneel. Nu lekker met mijn 4 jarige zoon op de bank.  Ik wil helemaal niet klagen want ben ontzettend blij.  Maar vandaag is niet mijn dag!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je