{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy kids design!

Ik heb een buurvrouw met een talent ben ik achter gekomen. Mijn buurvrouw (Sandra heet ze) maakt de meest mooie spulletjes voor de kinderkamer. Lakentjes, slaapzakken, baddoeken, luiertassen, memoborden, kruikhoezen, aankleedkussenhoezen enz enz. Je kan het zo gek niet bedenken of zij maakt het wel. En het is zoooooooooooooo leuk en uniek! Ik ben er helemaal weg van. (en maak daar graag even reclame voor)

Omdat Sandra haar spulletjes voornamelijk verkoopt op de braderie en op marktplaats heeft ze geen eigen website. Daarom plaats ik hier wat foto's van al dat moois... Wil je meer weten mail dan naar happykidsdesign@gmail.com voor verdere info. Of kijk op http://verkopers.marktplaats.nl/18147292  
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je