{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hans Teeuwen wordt vader

Op zijn 46e vond Hans Teeuwen het nog hoog tijd voor voortplanting: zijn vriendin is momenteel zwanger van zijn eerste kindje! Lees hier meer >>

Afbeelding blog 'Hans Teeuwen wordt vader'
Op zijn 46e vond Hans Teeuwen het nog hoog tijd voor voortplanting: zijn vriendin is momenteel zwanger van zijn eerste kindje!

Hans Teeuwen Papa met Flair?

Hans en Eva zijn momenteel een paar jaar samen en aankomende zomer is Eva uitgerekend. De populaire cabaretier, woonachtig in Budel, zei vorig jaar al dat hij een goede vader zou zijn. Het geslacht van het kindje is helaas nog niet bekend, maar we zullen hopelijk gauw te weten komen! Met Hans Teeuwen als vader zal het kindje in ieder geval verzekerd zijn van goede humor! hans teeuwen

Hans Teeuwen Papa met Flair?

Flair heeft Ali B helaas al uitgeroepen tot Papa met Flair 2013, terwijl het jaar nog lang niet om is. Jammer, want anders zou Hans vast grote kans maken op deze titel! Het stel is nu al helemaal in de wolken, laat staan als de kleine er is tegen het einde van dit jaar! We wensen het gezinnetje alvast veel geluk samen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je