{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haarspeldjes en Kraamkadootjes.

Haarspeldjes en haaraccessoires. Wat een feest zodra je kleine meid maar enigszins haren heeft waar een speldje in blijft hangen, dan moet hij erin!

Afbeelding blog 'Haarspeldjes en Kraamkadootjes.' Achtergrond blur afbeelding

Haarspeldjes en haaraccessoires. Wat een feest zodra je kleine meid maar enigszins haren heeft waar een speldje in blijft hangen, dan moet hij erin! Zo schattig is het toch al die gezellige haarspeldjes voor kleine meiden. Alles in vrolijke kleuren en met lieve strikjes en applicaties.  Let wel op met kleine babies en haarspeldjes. De haarspeldjes bevatten kleinere onderdelen die ze gemakkelijk in hun mond kunnen steken. Leg je kindje dan ook nooit ’s middags in bed wanneer ze nog een haarspeldje in het haar hebben.

Bij Dreumes enZo hebben we al even geleden de haarspeldjes toegevoegd aan het assortiment, grotendeels omdat we het zelf zo leuk vinden. Maar ook omdat er wanneer er een kraamkado gekocht wordt voor het pasgeboren broertje of zusje er ook vaak een kleinigheidje voor de oudere broer of zus wordt mee gekocht. Zo kun je bij ons in 1 keer klaar zijn. Een mooi Kraamkado met daarnaast ook een lief setje haarspeldjes voor grote zus.

Al onze haarspeldjes worden mooi verpakt op een  kartonnen kaartje met mooi cellofaan eromheen. Zo kun je het zelf nog eens inpakken of zo geven. Wil je alle kraamkadootjes laten inpakken? Laat het ons weten in het opmerkingen veld, we pakken alles dan in een mooi papiertje.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je