{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Guppy fietszitje

De winactie voor de Guppy fietszitjes is tot een einde gekomen. Met de Guppy zitjes breng je jouw kindje veilig, comfortabel en stijlvol van A naar B.

Afbeelding blog 'Winnaar Guppy fietszitje'
De winactie voor de Guppy fietszitjes is tot een einde gekomen. Met de Guppy zitjes van Polisport breng je jouw kindje veilig, comfortabel en stijlvol van A naar B. Wij geven twee versies weg van de Guppy fietszitjes, de Mini en de Maxi. Om de Guppy fietszitjes te winnen, vroegen wij jou de volgende vraag te beantwoorden: “Geef aan welk fietszitje jij wilt winnen en wat vind jij belangrijk bij een fietszitje?” We hebben veel reacties gekregen, hieruit hebben wij twee winnaars gekozen. De winnaar van De Guppy Mini is geworden... Lin De winnaar van De Guppy Maxi is geworden... Lauradegans Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Wij wensen jullie veel plezier toe met de Guppy fietszitjes! Lees hieronder de reacties van Lin en Lauradegans: Reactie_winactie reactie_winactie2

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je