{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grootste discussie tot nu toe

Nou wij hebben van de week een letterlijk daddy issue gehad, de discussie is nog niet voorbij maar durf er ook niet verder over te beginnen.

Afbeelding blog 'Grootste discussie tot nu toe'

Hij wilde dat mijn zoontje naar zijn moeder ging want zij had hem al 3 weken niet bij zich gehad. Ik wilde dit niet hebben, punt 1, zijn moeder ligt in de scheiding en zit totaal niet goed in haar vel. Punt 2 mijn vriend zou gewoon thuis zijn. En punt 3, zij respecteert totaal niet wat ik zeg over mijn zoontje.

Nu komt het discussie punt, mijn vriend is niet de biologische vader van mijn zoontje maar hij vind dat hij net zoveel te zeggen heeft als ik. Terwijl ik de moeder ben en ik mezelf niet hoef te verantwoorden waarom ik iets wel of niet wil met mijn zoon. We wonen samen, voeden hem samen op en de biologische vader van mijn zoontje doet en laat wat hij zelf wilt.

Hoe kijken jullie hierop?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je