{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groot in kleine maten

​Voor elke fase dé perfecte schoen, lees snel verder!

Afbeelding blog 'Groot in kleine maten'

Shoesme ontwikkelt baby- en kinderschoenen die aansluiten bij iedere ontwikkelingsfase van jouw kindje. Een schoen voor een baby die net gaat staan en de eerste wankele stapjes zet voorziet in andere behoeften dan een schoen voor een kindje dat al zelfstandig loopt, rent en de wereld aan het ontdekken is. Shoesme maakt in de collectie onderscheid tussen twee groepen:

- Baby’s van 0 tot 2 jaar die zich ontwikkelen van liggende baby naar dreumes die de eerste wankele stapjes zet en leert lopen.

- Kinderen van 2 tot 10 jaar die de babyfase zijn ontgroeid en lopen, rennen en spelend de wereld ontdekken. 

Voor iedere fase de perfecte schoen

Speciaal voor de eerste stapjes heeft Shoesme lichte en soepele babyschoenen ontwikkeld met een flexibel rubberzooltje. Deze schoentjes bieden ondersteuning en grip en zijn tegelijkertijd zacht en comfortabel, zodat kwetsbare babyvoetjes veilig en zonder belemmering kunnen ontwikkelen.

Lees ook eens dit artikel over de ontwikkeling van een babyvoet: Eerste stapjes

Heeft jouw kindje het lopen al onder de knie? Dan kies je voor stevige kinderschoenen met flexibele zolen die goede ondersteuning bieden aan de voeten van jouw kleine avonturier. Alle Shoesme kinderschoenen hebben flexibele rubberzolen, zijn gemaakt van leer, hebben goede contreforts (versteviging bij de hiel) en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Het verschil tussen de Shoesme kinderschoenen zit hem in het design. Dus of je nou kiest voor die sportieve jongens sneakers, kleurrijke meisjeslaarzen of die zomerse kindersandalen; met de kwaliteit van Shoesme kinderschoenen zijn de voeten van jouw kinderen altijd in goede handen. 

Nederlands ontwerp – handgemaakt in Portugal

Shoesme

Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. Dit uit zich in de keuze voor productie in Europa, het gebruik van hoogwaardige leersoorten en eigen leesten en de ontwikkeling van unieke Shoesme zolen. Twee keer per jaar brengt Shoesme een baby- en kinderschoenencollectie die volledig in eigen beheer in Tilburg wordt ontworpen en in Portugal wordt geproduceerd. 

Dit voorjaar laten de speelse borduursels, handgeverfde stripings, dip dye-zolen en te gekke prints zien dat de collectie niet alleen qua pasvorm en eigenschappen, maar ook qua trends tot in de kleinste details is uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. De gigantische collectie in maat 17 t/m 35 biedt voor iedere voet en voor iedere smaak de perfecte schoen.

Ontdek de wereld van Shoesme baby- en kinderschoenen op shoesme.nl en shop direct jouw favoriete baby- en kinderschoenen of vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je