{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goedkope kinderkleding

Op zoek naar goedkope kinderkleding? Lees nu deze tips waarmee je leuke en goedkope kinderkleding koopt voor je kinderen.

Afbeelding blog 'Goedkope kinderkleding'

Ook in deze tijden van bezuinigingen en werkeloosheid wil iedere mama dat haar kind er leuk gekleed bij loopt. Maar hoe doe je dit met een miniem budget? Waar vind je nu goedkope kinderkleding? Wij geven je enkele tips waarmee je zonder moeite goedkope kinderkleding koopt.

Tips voor goedkope kinderkleding

Om maar bij de basis te beginnen: voor artikelen als maillots, sokken en ondergoed kan je prima terecht bij textielsupers als Zeeman, Hema of Wibra. Verder is het belangrijk om het juiste moment af te wachten. Sla je slag bij grote ketens tijdens het welbekende Prijzencircus en de Drie Dwaze Dagen of wacht de SALE af.

Goedkope kinderkleding met korting

Eventueel vooruit kopen kan ook geen kwaad. Een prachtige kinderjas voor heel weinig in de SALE, maar helaas enkele maten te groot, zit een jaar later juist perfect. Daarnaast is het belangrijk om kortingscodes in de gaten te houden. Enkele klikken via Google leiden je al naar diverse codes, waardoor je naast bijvoorbeeld vijf euro korting ook nog eens 25% korting krijgt op het duurste artikel. Bij H&M scheelt dit op jaarbasis al gauw een (lekkere dikke) jas!

Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Verder is het handig om je in te schrijven voor nieuwsbrieven van leuke kinderkleding websites. Misschien af en toe vervelend om een hele vracht nieuwsbrieven te ontvangen, maar daar staat tegenover dat deze je vaak attenderen op leuke acties of de uitverkoop. Je hebt de grotere websites met kwaliteitskleding als kleertjes.com, Amazingkids.nl en kinderkleding.nl, maar sla ook de kleinere webshops niet over. Zo heb je picobello-outlet.nl waar je met een beetje geluk en met nog maar een tientje in je portemonnee een echte Vingino, Moodstreet of Diesel kunt scoren. Voor meisjesmama`s heb je Funnyfrog.nl. Van ieder kledingstuk (voornamelijk jurkjes en rokjes) worden er maximaal zeven gemaakt, dus veel complimenten voor een lage prijs gegarandeerd.

Goedkope kinderschoenen

Over het algemeen zijn kinderschoenen misschien wel het belangrijkste, maar ook het duurste onderdeel van de kinderkleding. Aangezien de tere kindervoeten in eerste instantie misschien te belangrijk lijken om flink op te bezuinigen is niets minder waar. Tip: Laat de voetjes van je kind altijd eerst even opmeten bij een goede schoenenspeciaalzaak en speur daarna het internet af voor je favoriete paar. Sommigen schoenen zijn online wel de helft goedkoper.

Tweedehands kinderkleding

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de optie om tweedehands kinderkleding te kopen. Dit kan via de welbekende weg van Marktplaats, maar ook via websites als Merkkleertjes.com. Deze kleding is vaak nog van prima kwaliteit. Ook rommelmarktjes afstruinen kan de moeite lonen. Daarnaast is het handig om eens na te vragen bij familie, vrienden en kennissen. Wellicht hebben zij nog kleertjes liggen die hun kinderen niet meer dragen.

Kortom: mogelijkheden genoeg om voor weinig geld leuke kinderkleding te kopen.

Wat is jouw ultieme tip om goedkope kinderkleding te kopen?

Dit bericht is geschreven in samenwerking met mama Nienke Braam

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je