{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gipsbuik bekleden; tips gevraagd!

Een gipsbuik. Het is een enorm leuk idee, maar ik kan even niet verder.

Afbeelding blog 'Gipsbuik bekleden; tips gevraagd!' Achtergrond blur afbeelding

Het is voor mij de allereerste keer dat ik een gipsbuik maak. Of beter gezegd, voor de eerste keer heb ik een gipsbuik gemaakt, maar ik had nog niet zo goed nagedacht over de afwerking van het geheel. 

Het gipsen zelf was niet zo moeilijk. Het was eigenlijk vooral erg leuk om te doen en je hebt direct al een schitterend resultaat in handen. Ik wil het alleen nog iets mooier maken. Op internet heb ik een paar geweldige ideeën langs zien komen. Eén daarvan is het verven van de buik en daarna de  buik bekleden met kant en verder afwerken. Ik heb nu een fluoriserend roze buik in mijn huiskamer liggen en een mooie lap kant, maar hoe krijg ik dat kant vast aan gips? 

Nieten gaat niet, want dan perforeer ik het gips. Om die reden valt alles dat gaatjes maakt ook af. Lijmen; zou kunnen, maar dan moet ik het wel aan de achterkant doen anders komt het door de stof heen. Daarom mijn vraag; zijn er mensen die ervaring hebben met het bekleden van een gipsbuik en die mij wat tips zouden willen geven? Alvast hartelijk dank! 

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je