{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gierende spanningen in mijn keel, en teleurstelling

Je stopt met de pil... en binnen een paar maanden ben je zwanger! ..Toch?!

Afbeelding blog 'Gierende spanningen in mijn keel, en teleurstelling' Achtergrond blur afbeelding

Hier zit ik weer... gierende spanningen in mijn lijf. Inmiddels alweer meerdere keren heen en weer geweest naar het ziekenhuis. De weg is me zo bekend dat ik onderhand aan de bomen kan zien waar we zijn. 

We zijn na de laatste blog (16-06) een aantal keren weer boor echo's naar het ziekenhuis geweest. Een ziekenhuis wat me blijft verbazen. Het is zo ontzettend groot maar tegelijkertijd zo ontzettend rustig!

Ondertussen zijn de hormonen die begonnen op 112.5 eenheden Gonal F naar 125, naar 150, naar 175 gegaan. Helaas heeft het niks mogen baten voor nu. 

We zijn vandaag terug gegaan met een sprankje hoop..  na de laatste ophoging (donderdag) hadden we nog een ietsje pietsje hoop, maar de eerste punctie ga je niet doen als je 24 eitjes klaar hebt liggen waarvan er 3 groot genoeg. Dus daar was ie weer: BAM!! teleurstelling!! BAM!! Brok in mijn keel! BAM!! gevoel dat je faalt! 

Nu dus 1.5 maand (hoop ik) "pauze" even mijn lichaam rust wensen, even terug op aarde! Even niet spuiten. En nadat er gezegd werd dat we mochten proberen natuurlijk zwanger te worden. Werd ons daarna op het hart gedrukt dit beter niet te doen met kans op een meerling.

Dubbele gevoelens all over the place!! Ja en?! We willen toch een kleintje... dan maar een meerling!! En dan het verstandige stemmetje: beter van niet inderdaad, ondanks dat het idee van een meerling super leuk is. Het is niet alleen maar leuk! En vanwege mijn diabetes verstandig dit niet op te zoeken. 

Pffffffff hoop dat ik er doorheen kom want vandaag is heel dubbel. Aan de ene kant gaat het prima en aan de andere kant bijna een dag van "rouw" ik ben aan het rouwen om het idee denk ik. We zullen zien hoe het loopt!! Dit was pas de eerste keer met hormonen!! Laten we even rusten en dan over 1.5 weer beginnen met een verhoogde dosis gonal F. 

Hoop wel dat de zin in een peuk weg gaat! Dat trek ik ff niet. En wil absoluut niet gaan roken!! 

Hopefully see you soon!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je