{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zit er even doorheen

Paniek Hyperventilatie

Afbeelding blog 'Zit er even doorheen'

Het is echt niet normaal hoe ik me voel. Sinds een aantal maanden zijn mijn paniekaanvallen heel erg teruggekomen. En denk dat ik een terug slag krijg van dat meisje wat hier gewoond heb, en de corona en het thuis werken nou ben ik heel blij dat ik werk heb hoor.  Maar het gaat gewoon even niet zo en daar baal ik van ook voor de kinderen. Die kleine snapt het niet wat logisch is die is 7 en heeft die achterstand mijn man probeert me wel bij te staan gelukkig. Maar nu ook vannochtend werd ik wakker en eigenlijk niks aan de hand goed geslapen, en ineens krijg ik een aanval niet normaal.

- Leek niet of ik niet door mijn neus kon ademen.

- Benauwd

- Harkloppingen 

- Zweten

- Tintelingen in mijn vingers

Ik had eigenlijk morgen een afspraak met de pyscholoog maar moet werken dus die afpsraak heb ik ook verzet

Maar kan nu pas eind Maart terecht. Ik snap er gewoon niks van dat het zo heftig is teruggekomen en daar baal ik heel erg. Gister had ik mijn dochter naar een vriendin gebracht en dat ging goed en nu is mijn vader gelukkig even hier en is die mijn dochter aan het ophalen. Ik zit ook in de pre-overgang en misschien ook dat het daardoor komt maar ook omdat het allemaal gewoon teveel is. En ik wil me helemaal niet zo voelen en probeer ook wel genoeg afleiding te zoeken maar soms lukt dat gewoon niet.  Misschien hebben jullie tips voor mij.


Veel liefs

Kelly


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je