Snap
  • Gezond
  • ziekenhuis
  • RevAlidatie

Ziekenhuis opname 3

Zoals in mijn eerdere blogs konden jullie lezen over de meningokokken bacterie. Nu vertel ik jullie over en nu verder.
2 jaar geleden

Met mij gaat het wel. De ptss zover als kan overwonnen maar toch zodra een van de 2 hogere koorts heeft is het toch nog wel lastiger. Met jay is het heel goed hij is nu een 4 jarige ontdeugende kleuter die absoluut geen angst kent en school geeft aan dat hij toch echt een NAH kindje is (niet aangeboren hersenletsel) krijgt logo voor zijn spraak die een tikkeltje achter ligt en we merken dat zijn energie level nog erg laag is maar ondanks alles is het echt een bikkel. Hoe is het met jullie?

2 jaar geleden

Hoe is het nu met je? Heb je de ptss overwonnen? En hoe is het met je zoontje?

3 jaar geleden

Ik lees je hele verhaal nu pas en hoop zo dat je er weer een beetje bovenop bent gekomen! Hoe is het nu met je zoon? Wij kregen helaas begin dit jaar met meningokokken te maken. Gelukkig heeft ons vechtertje er niet veel aan over gehouden als ik het vergelijk met jullie verhaal. Heel veel sterkte nog!

5 jaar geleden

Oh ik weet wat je doormaakt. Mijn zoontje heeft met 4 weken hersenvliesontsteking gehad. Niet zo heftig als jou kindje wat ik las maar ook veel nasleep eraan. Ook hier emdr en ptss. Wil je zeggen dat je een sterke mama bent en het is een moeilijke tijd die je alleen maar sterker maakt!