{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziekenhuis opname 3

Zoals in mijn eerdere blogs konden jullie lezen over de meningokokken bacterie. Nu vertel ik jullie over en nu verder.

Afbeelding blog 'Ziekenhuis opname 3' Achtergrond blur afbeelding

Zoals in mijn vorige blogs was te lezen dat mij jongste zoontje met de meningokokken bacterie in het ziekenhuis heeft gelegen. En zou gaan revalideren.

Hij heeft van 3 juli tot 10 augustus intern in de valkhorst adelante valkenburg gezeten. Hier heeft hij heel veel therapieën gehad. Van fysiotherapie tot ergotherapie enzovoort. Dit was natuurlijk intens voor hem. Maar allemaal noodzakelijk. Want toen hij daar kwam kon hij nog niet zelf recht zitten.
Iedere dag zagen we hem steeds een stapje vooruit gaan. Van liggen op de rug draaiend naar zijn buik en zijn hoofdje weer omhoog kunnen houden. In feiten was het weer een pasgebore baby van 1 jaar.
Uiteindelijk toen hij weer naar huis mocht begon hij weer met kruipen.

Die dag konden we ook nog een weekje als gezin op vakantie. Waar we echt aan toe waren. Want ja het heeft toch een hele impact op je leven. Op vakantie op het strand is zijn zwart vingertopje eraf gevallen.

Naar de vakantie begon de school weer voor de oudste. En voor de jongste begon zo het nieuwe revalidatie avontuur, want hij gaat nu 3 keer per week naar een peutergroepje om zijn therapieën te krijgen. De eerste 2 weekjes heb ik hem nog zelf gebracht en gehaald maar nu gaat hij met een taxi speciaal voor ziekenvervoer.

Maar wat komt er veel bij kijken. Heel veel ziekenhuisbezoekjes, allemaal dingen regelen van het ziekenvervoer tot bij de gemeente voor de opvang bij adelante.

Zelf heb ik hierdoor ptss eraan overgehouden. En loop bij een psycholoog, en krijg Emdr therapie, ik blijk ook een HSP te zijn.
En het blijkt tot mijn oudste ook nog autisme heeft.
En mijn man die kon het allemaal niet goed aan en is gewoon door blijven werken waardoor ik de partner steun heel erg gemist heb. En nu eenmaal zit hij veel achter zijn ps4.

Het is allemaal een beetje teveel van het goede aan het worden. Maar we blijven positief en gaan onze toekomst tegen moet en zien wel wat deze ons brengt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je