{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wet van aantrekkingskracht!

Alles wat je omhoog gooit, valt weer naar beneden! Zwaartekracht... En alles wat je energie geeft, groeit! Wet van aantrekkingskracht! Geloof jij in die power?

Afbeelding blog 'Wet van aantrekkingskracht!' Achtergrond blur afbeelding

We kennen allemaal de universele wet van de zwaartekracht, toch? Alles je iets omhoog gooit, komt het vanzelf weer naar beneden. Maar dit is niet de enige universele wet die er is…. Vandaag wil ik jullie meenemen in de wet van aantrekkingskracht. Want ik geloof dat deze er altijd is, net zoals zwaartekracht. Gelijke energie trekt gelijke energie aan!

Van de week had ik het met een lieve vriendin via Whatsapp over mijn bedrijf. Mijn bedrijf waar ik na drie dagen de deuren alweer van moest sluiten vanwege de lockdown. Ze gaf aan dat zij en haar vriend het enorm sneu voor me vinden! Super lief! En zo reageerde ik…. Ik vind het stiekem ook heel sneu voor mezelf maar dat is een no-go om te zeggen hè? Zij reageerde met hoezo, jij bent toch zo anti taboe? Dit laatste klopt zeker… Maar het niet uitspreken hiervan heeft niks te maken met een taboe maar wel alles met de wet van aantrekkingskracht.

Ik geloof er namelijk heilig in dat alles wat je energie geeft, groeit. Als ik er voor kies om voornamelijk boos, verdrietig, teleurgesteld en vol zelfmedelijden te zitten, zal dit gevoel steeds meer groeien. En dat is natuurlijk zonde van mijn energie. Ik kan de energie veel beter proberen te stoppen in positieve dingen waar ik wel invloed op heb. Dit probeer ik zowel zakelijk als privé toe te passen.

Zakelijk is het natuurlijk soms best ingewikkeld. Een eigen bedrijf starten in de coronapandemie en na 3 dagen de deuren moeten sluiten zonder financiële steun, is gewoon echt zwaar! En dan niet het financiële element, al weegt dat natuurlijk wel zwaar. Maar ook zeer zeker het mentale aspect. Je start een onderneming vol positieve energie, enthousiasme en passie! In mijn beleving maken passie en enthousiasme succes! Daarom is het juist zo belangrijk dit vast te houden en te kijken naar wat wel kan binnen de maatregelen. Tuurlijk zijn er dagen dat ik me enorm rot voel en echt wel eens een traantje laat, maar over het algemeen kan ik zeggen dat ik bijna elke dag positieve energie van Mevrouw Pollewop krijg. Bijna elke dag borrelen er nieuwe ideeën op! Nieuwe ideeën over dienstverlening, de inrichting, de marketing en ga zo maar door. En daar…. Daar ben oprecht mega trots op!

Dan privé, ook daar heeft de corona natuurlijk invloed. Mini kan niet naar haar geliefde opvang en zit ineens weer 7 dagen per week met haar mem opgescheept. En dat terwijl ze net begon te wennen aan vaker een oppas en minder memmetiid. Maar ook dat probeer ik positieve energie te geven. We hebben nu onverwacht meer tijd samen. Tijd samen om dingen te ontdekken, naar buiten te gaan en van elkaar te leren. Want zoals Sprookjes Wonderland als quote heeft: “Wie niet van een kind geniet, ziet het allermooiste niet!” geldt echt voor mij in deze tijd!

Op naar een Corona vrij (of beheersbaarder) tijdperk! Maar voor nu een vraag van mij aan jou… Hoe zie jij de wet van aantrekkingskracht en hoe je gebruik je deze?

Alles wat je energie geeft, groeit! 🥰Ga ervoor!

Liefs 😘,

Daisy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je