{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw die pasgeboren dochter in ziekenhuis bezoekt krijgt hartaanval

Moeder (29) en dochter vechten in hetzelfde ziekenhuis voor hun leven.

Afbeelding blog 'Vrouw die pasgeboren dochter in ziekenhuis bezoekt krijgt hartaanval'

Twee weken geleden werd de Nieuw-Zeelandse Kate Meldrum trotse moeder van een dochtertje, dat te vroeg geboren werd. Toen de vrouw het meisje kwam opzoeken in het ziekenhuis kreeg ze plotseling een hartaanval.

De vrouw werd met spoed naar de operatiekamer gebracht, waar een openhartoperatie van zeven uur werd uitgevoerd.

Het was een wonder dat Kate zich op het cruciale moment in het ziekenhuis bevond. Haar zus vertelde aan de krant: "Als ze ergens anders een hartaanval gekregen had dan in het ziekenhuis, dan was ze zeker dood geweest".

Kate ligt nu aan de beademing. De situatie is zorgelijk, omdat Kate een paar minuten zonder zuurstof heeft gezeten toen ze de aanval had. Het is nog onbekend wat voor schade ze heeft opgelopen.

Vijf verdiepingen lager ligt haar dochtertje Ruby. Met het meisje gaat het naar omstandigheden redelijk. Ze werd met 26 weken geboren en woog maar 500 gram. "Ze is een vechtertje, net zoals haar moeder. Ze heeft de sterkste ouders in de wereld", aldus haar tante.

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je