{{ message.message }}
{{ button.text }}

Valkenburg

Afbeelding blog 'Valkenburg' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb eigenlijk geen bucketlist.

Ik vraag mensen wat ze met mij willen doen omdat zij herinneringen moeten maken met mij.

Tuurlijk zijn er nog dingen wat ik nog wil zien maar het is niet zo dat als ik het niet gedaan heb er mee ga zitten.

Ik vind het wel leuk als mensen nog iets heel graag met mij willen doen.

Voor mijn kinderen heeft grootse dingen toch weinig zin en zit het in de kleine dingetjes. De dagelijkse dingetjes. Ze zullen toch veel horen van andere mensen hoe ik was.

1 ding wou ik nog wel heel graag doen, waarom?? Geen idee.

Rodelen! Vroeger heb ik dat met mijn ouders gedaan in Oostenrijk en ik wou dat graag nog een keer doen in Valkenburg.

Maandag 24 september was het zover! Samen met onze beste vrienden, zonder kinderen gingen we 2 dagen naar Valkenburg!

Maandag de hele middag scooter gereden, veel gegeten..heel veel en vooral gelachen!

Het weer zat ook mee, en bij hun voel ik me op mijn gemak, we praten af en toe over mijn ziekte,  maken domme harde grapjes erover en vergeten ook dat ik ziek ben.

Dinsdag was het zover!! Rodelen!

Daar gingen we hoor..dat viel me toch even vies tegen! Hendel vooruit dan ga je harder en achteruit was de rem. In bijna elke bocht stond een bordje dat ik moest remmen, bij 1 bordje was ik even kwijt wat ook alweer remmen was en deed ik de hendel vooruit..🤦‍♀️ dat is typisch Marlot..beetje een kneusje soms.

Al met al in mijn herinnering was het leuker! Dat komt waarschijnlijk omdat ik een jaar of 6 was, de laatste keer dat ik gerodelt heb.

Maar goed ik heb het gedaan en we hebben echt 2 hele leuke dagen gehad, zonder stress en met veel lol! We leken net een stel pubers met ons gelach.

En nog een herinnering gemaakt wat ze nooit zullen vergeten..Net als de herinnering dat ik in glas ben gaan staan op hun bruiloft, Ik ben uitgegleden bij het hoogste punt van Nederland!! Nou moet ik zeggen dat die vriend even dacht dat ik alles had gebroken terwijl mijn man al helemaal in een deuk lag. Nou toen begon hij ook maar met lachen. Ik ben wel blij dat toen we s'avonds in het hotel aankwamen onze vriendin ook even over het tapijt viel in een hal van het hotel, was ik niet de enige die dag.

Tja kneusjes he.

Ze zullen me nooit vergeten.. 😂

Ik ben zo blij dat ik dit nog heb gedaan met mijn beste vrienden. Jammer dat het zo lastig plannen is maar eigenlijk heb ik dit elke maand nodig. Met zn 4tjes erop uit.

Want ja hoe lang mag/kan ik dit soort dingen nog doen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je