{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sporten (deel 2)

Boksen

Afbeelding blog 'Sporten (deel 2)' Achtergrond blur afbeelding

Het is zover woensdagochtend 10.30 uur. Zenuwachtig rij ik in mijn auto naar de sportschool waar mijn eerste boksles gaat plaatsvinden. Boxing Ladies. De naam zegt het al. Het is voor vrouwen door vrouwen. Het leek mij de meest lage drempel die ik moest nemen, want met mannen erbij zal het er vast wat harder aan toe gaan. Daar aangekomen is de groep niet zo heel groot. Fijn om mee te beginnen. Het is een zeer afwisselende les waarbij tijd is voor techniek, conditie en sparren. Het was heerlijk en volgende week ga ik weer!

Om mijn goede voornemen vol te houden heb ik besloten om naast de boksles op woensdagochtend ook nog 2x per week te gaan hardlopen. Flink voornemen, maar ik ben nu erg gemotiveerd. Hopelijk blijf ik het volhouden..Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je