{{ message.message }}
{{ button.text }}

RONDE BILLEN, STRAKKE BENEN EN EEN PLATTE BUIK

Ben jij blij met jouw figuur?

Afbeelding blog 'RONDE BILLEN, STRAKKE BENEN EN EEN PLATTE BUIK' Achtergrond blur afbeelding

HELLUPP!! Ik was net mijn 2de bakje chips naar binnen aan het werken, toen ik besefte dat ik aan het eten was om het eten. Ik ben 8 kilo aangekomen sinds het plotselinge overlijden van mijn zusje, ik ben een echte emo eter. Nu zie ik je al met open mond zitten, want hé Nicole je bent helemaal niet zo vol!! Ik zal even heel eerlijk tegen je zijn. Knippen/slanker maken voor het perfecte plaatje doe ik niet, maar natuurlijk fotografeer ik mijzelf altijd wel op zijn best, herkenbaar? 🤭.

Ik woog 1 januari 71,4 kilo en ik wil mij van de zomer niet als een uitgedroogde rollade voelen, met te strakke touwtjes om mijn vlees 😂, als ik met mijn kids naar het strand ga. Natuurlijk ben ik een onderzoek gestart wie het beste is in een online thuis programma! Zondag deel ik op mijn Instagram (@mylittlelovekids) mijn vooruitgang in cm en kg.

Nu ben ik wel erg benieuwd of jij met mij mee gaat doen? Elke maand geef ik een update over mijn vooruitgang en natuurlijk krijg je via mijn story wekelijks een kijkje achter de schermen.

Fijne dag leukerd.

XX Nicole


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je