{{ message.message }}
{{ button.text }}

PCOS geen menstruatie

Afbeelding blog 'PCOS geen menstruatie ' Achtergrond blur afbeelding

Ik was al vanaf mijn 17 aan de pil Op een geven moment had ik heel vaak tussen tijds bloed verlies daar heb ik ongeveer 6 maanden mee door gelopen.Toch afspraak huisarts gemaakt die zij stop maar met de pil. 

Het was de bedoeling om mijn lichaam te resetten en dan weer met de pil te beginnen. De maanden die volgden werd ik niet ongesteld wel werd ik steeds misselijk en veel buikpijn ik viel af en zat slecht in mijn vel.Huisarts gaf dingen voor mijn stoelgang en liet me vederlopen.

Na een jaar sukkelen zij mijn huisarts anders gaan we een vaginale echo doen er was nog niets veranderd en ik was ook nog niet ongesteld geworden. Mijn huisarts heeft zelf een echo paraat dus ik kon gelijk de echo krijgen hij legde mij uit wat hij zag en alles was normaal tot hij bij mijn eierstokken kwam er klonk een o. En hij vroeg weet je wat PCOS is ik zij nee toen zij hij heb je een kinderwens. Ja zeker maar nu nog niet ik was wel getrouwd maar 24 jaar oud de huisarts zij ik ga je toch door verwijzen naar de gynaecoloog.

Thuis duik je dan achter Google en kom je er achter dat je met PCOS niet tot nauwelijks een eisprong hebt.

Natuurlijk ging mij man mee naar de gynaecoloog daar kreeg ik een bloedonderzoek en een echo en kwam de diagnose PCOS en moesten wij gaan na denken of we niet al het traject in wouden om zwanger te worden aan gezien mijn lichaam al bijna 2 jaar stil stond En het volgens de gynaecoloog zo goed als onmogelijk was uit me zelf zwanger te worden. Ik wist gelijk ik wil er nu voor gaan ook mijn man stond hier volledig achter. Ook hij moest door de medische molen gelukkig was alles goed bij hem.Maar eerst aantal weken vakantie.

Na onze vakantie duurden het nog paar weken voor we konden starten eindelijk was daar de dag dat we de hormonen mochten ophalen en beginnen met het traject ik was nog altijd niet ongesteld geweest. Ik kreeg de uitleg en ik moest voor de zekerheid morgen ochtend een zwangerschapstest doen.

Ik om 4 uur in de ochtend mijn bed uit en de test gedaan half slaapdronken naar de test gekeken en hem op de eettafel gelecht en terug mijn bed in gegaan half 7 ging de wekker en ging ik me aan kleden en koffie zetten ik pak de test om hem in de prullenbak te gooien en zie 2 dikken strepen ik pak het doosje en kijk en er staat zwanger ik kijk nog een keer en nog een keer maar er staan echt 2 dikken rode strepen ik sprint de trap op en kom helemaal overstuur onze slaapkamer in. Ik duw de test onder de neus van mijn man en ook hij kijkt een keer of 3 en is totaal in de war. Ik kon alleen maar huilen we kussen elkaar en zeggen niets dit kan toch niet kloppen. Ik bel mijn ouders en zeg 3 * huilend ik ben zwanger pas na de 3 * verstaan ze mij ik bel het ziekenhuis en die zecht ja maar dat kan niet en ze maakt een afspraak voor een echo dat kan pas over 3 weken Ik bel mijn moeder en zeg over 3 weken heb ik een afspraak in het ziekenhuis mijn moeder is slim en zecht waarom bel je de huisarts niet voor een echo en de zelfde middag krijgen wij doormidden van een echo te horen dat ik toen 7 weken zwanger was

Totaal onwerkelijk maar ik was dus echt zwanger.*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je