{{ message.message }}
{{ button.text }}

No pain no gain

Afbeelding blog 'No pain no gain' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve lezers, vandaag wil ik eens een blog schrijven over mezelf. Want naast mama ben ik ook nog andere dingen. Ik ben ook gek op sporten!

En daar wil ik vandaag eens over bloggen. Sport is namelijk een groot deel van m'n leven, en niet zomaar elke sport.. Judo dat is mijn hobby, mijn passie if you will. 

Ik judo al vanaf dat ik me kan herrineren, dat zal zo'n 16 jaar zijn. Wel met tussenpozen want ik heb vroeger een grote blessure met zenuwschade aan mijn linker arm gehad waardoor ik mijn val niet meer kon breken. En ja dat heb je wel nodig bij judo. 

Toen ik vast liep in mijn ptss kon ik even helemaal niks meer, dus ook sporten lukte niet. Daarom moest ik een paar jaar geleden stoppen. Ik moest toen eerst al mijn energie op mezelf focussen. 

Nu ben ik sinds een paar maand weer begonnen bij mijn kluppie. En ga ik dit jaar echt trainen voor mijn zwarte band. Ik heb nog geen idee wanneer ik het examen wil doen, maar ik heb voor nu geen haast. Bruin staat me ook goed :) 

Naast 2x per week judo training ga ik ook sinds kort naar de sportschool. Ik vind het heerlijk om lekker alleen bezig te zijn en mijn lichaam te zien verandere in positieve vorm. 

Ik ben door mijn slechte schildklier die niet meer werkt wat zwaarder dan gezond is. Ja te dik. Heel gek dat ik dan wel minimaal 3 keer per week sport en gezond eet. Maar hoop dat ik toch mag afvallen tot een gezond gewicht. Toen mijn man en ik een kindje probeerden te krijgen ben ik door de behandeling in het ziekenhuis met kilo's hormonen erg veel aangekomen. En in combi met die schildklier wil dat er moeilijk weer af. Maaaaar ik blijf positief en ben inmiddels toch al 15 kilo lichter. 

Hoe dan ook, ik hou ervan om lekker te sporten en te wandelen en gewoon lekker actief zijn! Jullie ook? Of moet je er niet aan denken? 

Afbeelding blog 'No pain no gain'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je