{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederdag, slechte start van de dag

Afbeelding blog 'Moederdag, slechte start van de dag ' Achtergrond blur afbeelding

Beste redactie : gelieve dit niet op social media platforms plaatsen. Bvd.


Allereerst hele fijne moederdag aan alle fantastische moeders ❤️

Mijn moederdag begon zoals elke ochtend sinds de opvang dicht zit. Elke dag gegil, gehuil en geschreeuw!! Mijn hele Tinnitus slaat op hol.  Een dochtertje die haar zin niet krijgt want zij wilt een regenboog ijsje om 8:15 uur of zit aan spullen waar zij niet aan mag zitten om mij uit bed te krijgen zodat ik de tv kan aanzetten voor haar terwijl dit niet mag omdat in eerst wil dat zij gewoon gaat spelen. Want zodra dat ding aan gaat kan deze ook niet meer uit want mevrouw zit er aan vast geplakt. Zo'n ochtend Is getekend voor de rest van de dag. Ben boos, geïrriteerd en gefrustreerd dat een peuter mijn start van de ochtend elke dag verkloot. Het liefst loop ik nu het huis uit en kom niet meer terug. Elke dag voel ik mijzelf wegglijden terug in die donkere put waar ik mij 2 jaar geleden in bevond. Niemand die mijn  last even kan verlichten door die hele Corona. Mijn dag is verpest door zo'n peuter. Ik kan het ook niet meer opbrengen om haar een broodje te maken. Ik huil van buiten en binnen. Ik ben geen moeder. Mijn gevoel wordt elke dag beetje bij beetje uitgeschakeld. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je