{{ message.message }}
{{ button.text }}

mama is zichzelf kwijt.... en nu?

Afbeelding blog 'mama is zichzelf kwijt.... en nu?'

Mijn laatste post is al weer heel lang geleden, van toen ik nog in scheiding lag. Sinds toen is er veel gebeurd.. zo veel en ook wel in de tijd daarvoor...dat ik nu thuis zit met een burn-out en een depressie stoornis.. Ik heb "goede" dagen en ik heb dagen als vandaag.. Dagen waarin ik totaal niet weet wat ik moet en het allemaal niet meer zie zitten... Ik heb hulp van een psycholoog en werken doe ik momenteel ook niet... maar ik kan mij moeilijk uiten, in zo'n uur met de psycholoog staat mijn muur hoog en mijn masker strak... tegen de tijd dat ze die heeft afgebroken is het consult weer voorbij. En ik heb geen idee hoe ik hier uit moet komen... voor mijn gevoel doe ik mijn kinderen tekort... maar ik kán niet meer...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je