{{ message.message }}
{{ button.text }}

Make fit happen🤷🏻‍♀️

Afbeelding blog 'Make fit happen🤷🏻‍♀️' Achtergrond blur afbeelding

Wat heb ik al een weg afgelegd wat betreft een gezond gewicht. Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met een ‘gezond’ gewicht te bereiken.

Ik probeerde al alles. Vaak met succes soms ook eens zonder. Dus ik was me er al van bewust als ik ooit zwanger zou worden. Ik weer op zoek zou gaan naar efficiënte manieren om de kilo’s kwijt te spelen. 

Maar verdikke deze keer is het toch echt wel op de tanden bijten. Ik mocht niet direct starten na de geboorte van Twan want hij kwam ter wereld met een keizersnede (even vergeten dat dit wel een zware operatie is). Toch pepte ik mezelf na twee maanden op en begon ik te letten op voeding en ging ik vaak wandelen met onze Lex. 

Jammer genoeg bracht dit niet de resultaten die ik voor ogen had. De zomer kwam eraan, we mochten ook alweer wat meer buiten dus het afslanken en fitter worden bleef uit. Een terrasje doen, eens lekker gaan eten, een uitstapje met een lekkere snack hielpen niet bij het bereiken van mijn doel...

Ik begon deel te nemen aan bootcamps. Ik deed dit al in het verleden en vond dit echt geweldig. Na zo’n bootcamp voel je echt dat je leeft ( nadat je even bent doodgegaan 😂). Ik doe dit met de coach van make fit happen. Ik amuseer me te pletter maar de resultaten voldeden niet aan mijn verwachtingen... 

Ondertussen kocht ik al wat nieuwe kledij want ik kon niet blijven rondlopen in mijn standaard outfit (joggingbroek en oversized t-shirt). Ik voelde me daardoor al beter in mijn vel maar de onzekerheden over mijn lijf bleven. 

Wil ik maatje 36? Nope ik wil me gewoon terug goed voelen in het lijf dat ik nu bezit. Vermageren en fitter worden doe ik lekker voor mezelf. Ik ben ook nooit slank geweest maar voor de zwangerschap zag ik me lijf en mezelf wel graag. Nu heb ik daar hele grote moeite mee... 

Vorige week kregen we de foto’s te zien van een goeie vriendin die trouwde. Ik voelde me die dag echt goed. Ik kreeg complimenten wat de dag alleen maar beter maakte. Tot ik de foto’s van mezelf zag. Toch eventjes gejankt als een klein kind. OMG is dit mijn lijf. Na veel piekeren toch de knop proberen om te zetten en op zoek gegaan dat ik kon volhouden...

Vandaag start ik met de winterchallenge van make fit happen in samenwerking met Jordy de personal coach! Met een klein hartje maar ik zie het zitten! Ik wil niet het perfecte lijf maar ik wil me wel perfect voelen in dat lijf van mij. 

Quote van de dag: Be the best version of you💕

Liefs

Babette

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je