{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koken met Casa Krullenbol

Afbeelding blog 'Koken met Casa Krullenbol'

Jaaa, hier istie dan! De eerste aflevering van "Koken met Casa Krullenbol".👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳  Het is Stovember en Ronald en ik mochten met de mooie stoofpan van @tefalnederland gaan stoven. Van mijn moeder kreeg ik een recept voor Rendang en in deze IG-TV laten we zien hoe je Rendang op traditionele wijze maakt. We zijn verrast over de stoofpan. Hij is supermooi, lekker licht van gewicht en de anti-aanbaklaag is helemaal top! We hebben genoten van de Rendang. ⁣

Ik kreeg het recept van mijn moeder

✨⁣ G I V E - A W A Y!✨

Ennn... ik heb heel leuk nieuws, want ik mag 4 stoofpannen (Trattoria 28 cm) van Tefal weggeven!🥳  Say whuut?! Ja, het is echt waar! Zie jij jezelf al lekker koken met deze mooie pan? Doe dan mee! 😃⁣

⁣Ga naar mijn instagram pagina @casakrullenbol om deel te nemen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je