{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera voor geluksmomentjes!

De tip richting een gelukkiger bestaan

Afbeelding blog 'Hoera voor geluksmomentjes!' Achtergrond blur afbeelding

Geluksmomentjes 🍀 We hebben er wel honderd op een dag. Geluk zit hem in de kleine dingen en de kunst is om ze te zien. Wees mindful in het moment en stel jezelf de vraag: wat is geluk in dit moment? 

Vanochtend werd ik om 6:00 wakker. Mijn eerste gedachte was: bah wintertijd heeft alles verpest. De moedeloosheid schoot mij door het lichaam. Ik besloot het om te denken, op zoek naar een geluksmoment precies op dat moment. En weet je.. ik heb hem gevonden! Want ook al is het 6:00, ik ben dankbaar dat ik een nieuwe dag mag beginnen. Een nieuwe dag in de vrijheid, met goede gezondheid en met mijn prachtige gezin. 

Dat is nog eens geluk vind je niet? Ik ben wel benieuwd wat jullie geluksmomentjes waren vandaag!

Voor meer geluksmomentjes en andere tips rondom mentaal gezond blijven: @WijzerMama.
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je