{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe krijg jij je energie weer terug?

Herken jij jezelf in de term 'mombie'? Dan moet je echt even verder lezen...

Afbeelding blog 'Hoe krijg jij je energie weer terug? '

Ben jij een mombie?
Het leven van een moeder is prachtig! Maar gaat niet áltijd over rozen. Waar moet je toch al die energie vandaan halen? Kinderen ophalen en wegbrengen, boodschappen doen, koken, opruimen en misschien ook nog werken! En dan liggen de kinderen eindelijk op bed, heb je een momentje voor jezelf. Maar je wil ook aandacht besteden aan je partner, vrienden en familie... Weet jij ook niet meer waar je de kracht vandaan moet halen om dit allemaal aan te pakken? Dan voldoe jij aan de term: MOMBIE! 

Tips!
Hoe kom je hier weer vanaf en waar kan je weer energie van krijgen? Deze tips zullen je een eind op weg helpen! 

  • Schakel de mensen in je omgeving in! Je hoeft echt niet alles zelf te doen!
  • Neem de tijd voor een rustmomentje
  • Beweeg voldoende
  • Neem genoeg vitamientjes en mineralen in
  • Neem een slok of tablet Floradix per dag

Floradix
20 ml van het ijzerelixer Floradix bij het ontbijt zorgt ervoor dat je de hele dag energie hebt en je alles aan kan!

Je kunt het puur drinken of mengen met een beetje sinaasappelsap of een smoothie. Floradix bevat een goed opneembare vorm van ijzer en vitamine B12 en C die je lichaam op natuurlijke wijze ondersteunen bij vermoeidheid. Het ijzerelixer is gemaakt van natuurlijke planten- en vruchtensappen en is vrij van dierlijke bestandsdelen, lactose, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en alcohol.

Floradix is ook verkrijgbaar in tabletvorm (met foliumzuur) en is te koop bij (online) drogisterijen, natuurwinkels en de meeste apotheken.

Weer volop genieten!
Hopelijk kun jij met deze tips weer extra genieten van deze bijzondere (en drukke) periode in je leven! Laat je ons weten of deze tips jou hebben geholpen?Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Floradix, maar de inhoud ervan is van onszelf. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je