{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe je met tijd te veel, toch tijd te kort komt (1)

Afbeelding blog 'Hoe je met tijd te veel, toch tijd te kort komt (1)' Achtergrond blur afbeelding

Zoals mijn naam ook duidelijk maakt, werk ik graag in ons bedrijf. De afgelopen jaren en vooral de laatste maanden hebben in het teken gestaan van ontwikkeling en vernieuwing. Het is dan ook zuur om door de lockdown ineens compleet stil te liggen, na al dat zwoegen. Om deze reden ben ik tussen de bedrijven door onze webshop begonnen (www.dioonebeauty.nl) en probeer ik daar nog wat uit te halen. 

Een grote winst van de lockdown, is de tijd met de kinderen. Niks is mooier dan deze twee te zien opgroeien, zich ontwikkelen en iedere dag weer op een andere manier mooi te zien maken. Naast al dit moois, is de lockdown een mooie gelegenheid om wat dingen af te gaan vinken. 

Op 4-1 stond er weer een bezoek aan het consultatiebureau voor beide kids. De jongste zijn 5 maanden check inclusief prikjes en de oudste moest met 2,5 jaar extra mee voor een ogen test. Ze heeft een wat groter hoofd (in verhouding met haar lijf) en moest de oog test vast doen, om te kijken of ze eventueel verhoogde oogdruk kon hebben. Dit ging boven verwachting goed (gezien de te jonge leeftijd voor deze test), maar toch vermoedden ze dat haar hoofd weer wat gegroeid was en een verwijzing naar de kinderarts volgde. 

Hierover later meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je