{{ message.message }}
{{ button.text }}

Herinneringen aan jou.

Afbeelding blog 'Herinneringen aan jou. ' Achtergrond blur afbeelding

Het is nog wat zoeken, het mama zijn. Het is nog wat zoeken om te weten hoe je soms ergens op moet reageren. Het is nog wat zoeken, maar we gaan er wel geraken.

Helaas is dit zonder jou. Ik had het graag anders gezien, graag had ik jou steun gehad. Hulp van jou, een knuffel en een geruststellende glimlach. Helaas ben je er niet meer en dit zorgt soms voor nog meer vragen.

Nu wil ik Ceres laten opgroeien met verhalen over jou. Jij bent nu eenmaal zijn beschermengel, jij waakt over hem wanneer ik werken ben, of wanneer ik slaap. Jij houdt de wacht en stuurt hem in de juiste richting. Alleen is het zoeken, zoeken hoe we dit op een correcte toegankelijke manier gaan doen. Hoe we jou een deel laten uit maken van Ceres zijn leven.

Mijn zus en ik hadden de eer om het liefste broertje te wereld te hebben. Helaas was je ziek en had je cardiale problemen. Dit wisten we niet en je bent veels te vroeg van ons heen gegaan. Met de feestperiodes missen we je nog feller. Jij die altijd zo kon genieten van het gezellig samenzijn!

Hopelijk weet je hierboven dat we je niet vergeten en dat we je laten verder leven in de verhalen die we over jou vertellen 🤍 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je