{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goede voornemens 2021

Afbeelding blog 'Goede voornemens 2021' Achtergrond blur afbeelding

Jahaaa het is januari en naast de beste wensen, gelukkig nieuwjaar hoor je natuurlijk ook van veel mensen; "Wat zijn jou goeie voornemens"? 

Eigenlijk staat bij mij ieder jaar wel op nummer een afvallen... tja iets met nooit tevreden zijn en kan altijd fitter/slanker/mooier. 

Maar dit jaar zijn mijn goeie voornemens dat ik meer ga genieten van mijn gezin. Ik wil leuke uitstapjes plannen (zoals naar de dierentuin, stukken wandelen en heerlijk fietsen in de natuur) 

Ik ga het nieuwe jaar op een nieuwe sport vanaf maart, namelijk op tennis! En ik wil blijven hoepelen. 1x p.w. tennisles, 1x p.w. vrij tennissen en 3x p.w. 30minuten hoepelen. Ik denk dat dat wel haalbaar is!

Ook hoop ik dat onze bruiloft door zal gaan, dat ik er fantastisch uit ga zien in mijn trouwjurk en dat het een onvergetelijke dag zal worden! Hoop je met mij mee? 

Afbeelding blog 'Goede voornemens 2021'

Niet DE jurk maar wel een hele mooie hihi

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je