{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste week Jasper Alblas

Afbeelding blog 'Eerste week Jasper Alblas'

Het dieet van Jasper Alblas is voor mij een zegen! Mijn lichaam kan zo niet goed tegen veel koolhydraten. Als ik 's ochtends brood eet, 's middags weer boterhammen en 's avonds een flinke pasta nou dan ben ik niet heel vrolijk. Ik voel me een opgeblazen olifant en ben echt even niet zo lekker.

Mijn lichaam doet het zoveel beter op maar 1 a 2 maaltijden per dag met koolhydraten. In het dieet van Jasper Alblas eet je simpelweg gewoon minder koolhydraten en vervang je dit door gezonde smoothies, salades en maaltijden. Voor mij voelt dit op dit moment ontzettend goed en ik ben in combinatie met 3 keer sporten in de week dus ook 1,5 kilo kwijt. ME HAPPY! 

Volg mij op Instagram voor updates over hoe het gaat. Er volgen natuurlijk ook meer uitgebreide blogs over hoe het bevalt, wat het doet en hoe ik het allemaal ervaar met deze recepten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je