{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een gezonde leefstijl

Begint met een gezonde basis

Afbeelding blog 'Een gezonde leefstijl'

Ben je zwanger of net bevallen en weet je niet zo goed welke voedingsmiddelen in een gezonde leefstijl passen? Of ben je een drukbezette mama die alle ballen in de lucht probeert te houden maar langzamerhand steeds verder uitgeput raakt?

Gezond eten is onze brandstof, maar in deze drukke tijd kan het nog wel eens een behoorlijke uitdaging zijn. Ik neem aan dat jij net als ik een fitte mama wilt zijn, die blij is met zichzelf en haar lijf en een goed voorbeeld voor haar kinderen. Een mama die aan het eind van de dag nog de puf heeft om te koken en de energie heeft om vriendelijk een gesprek met partner en kinderen te voeren, te ravotten of te knuffelen.

Een gezonde basis

Voor mij is een gezonde leefstijl ten eerste werken aan een gezonde basis en van daaruit ontdekken wat je eigen basismenu is. Ik zie vaak mensen die minder gaan eten als ze willen afvallen, maar dat kan juist averechts werken. Als je de basis niet op orde hebt, hoef je ook zeker niet te experimenteren met superfoods of ingewikkelde recepten. Het leggen van een goede basis is fundamenteel en een voorwaarde op weg naar een gezonde leefstijl. Dat kan eenvoudig, maar je moet wel weten hoe! In mijn laatste blog op mijn website, lees je hier meer over. https://health2happiness.nl/melk-en-melkproducten/

Alleen of een handje hulp?

Als je iets wilt veranderen in je leven kun je dat alleen doen of daar hulp voor inschakelen. Uit ervaring weet ik maar al te goed dat je soms zo vast kan zitten in vastgeroeste patronen, dat je niet meer goed kan zien welke kant je uit moet. Het is dan goed om hulp in te schakelen. Door nieuwe kennis op te doen en ook vaker door je een ander perspectief te bieden. 

Zorg goed voor je lichaam, het is altijd bij je zolang je leeft!

Mandy Jacobs
www.health2happiness.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je