{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afvallen 3.00

Het leed dat afvallen heet...

Afbeelding blog 'Afvallen 3.00' Achtergrond blur afbeelding

Velen zullen het herkennen & vele zullen nu ook bezig zijn met het afval probleem.

Na 3 kinderen is mijn lichaam niet wat het was. Mijn volle borsten hebben plaats gemaakt voor mooie thee zakjes. Mijn dikke kont is er nog steeds en mijn benen zijn verdubbeld. Het meest opvallend is natuurlijk mijn buik. Wat voorheen een platte buik was , Is nu toch wel een beetje "blubber" ah fijn. Zo heeft iedere vrouw iets wat hij of zij niet mooi vindt aan zichzelf.
Zelf was ik nooit de slankste. Altijd gewoon maat 40 , prima.

Na 3 kinderen begon ik 1 januari met 83.3 kilo (te zwaar voor mijn 1.64cm).
Ik begon met 3-4x per week sporten en dit was (is) mijn eetpatroon :

07.30 (na al een halve liter thee te hebben gedronken) neem ik 1 boterham met kaas. (Nu wissel ik af met een schaaltje yoghurt met fruit of 3 crackers kaas + kipfilet)

12.00 1 boterham worst/rosbief etc.

15.00 fruit + 1 stukje liga

17.30 avondeten vooral veel groente en tussendoor zo veel mogelijk water drinken! Door al dat water houd ik toch steeds dat volle gevoel en kan ik het een beetje volhouden. Wel raak ik het zat. Ik ben 2x op vakantie geweest (2 kilo aangekomen, want ik keek nergens na) maar die zijn er inmiddels ook weer af.

Ik snoep nog wel eens wat lekkers (1x in de 2-3 weken een keer friet of chips bij de film) verder probeer ik me wel een beetje hieraan te houden. Bij trek neem ik een cracker extra of een boterham.

Vanmorgen gewogen en 75.0! Bijna onder doel 2! (74.9 is al mijn volgende doel haha) uiteindelijk wil ik weer naar die 68 toe!

Wie doet er mee????????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je