{{ message.message }}
{{ button.text }}

5x Sint inspiratie tips

Met deze recepten maak je er een echt heerlijk avondje van :)

Afbeelding blog '5x Sint inspiratie tips'

Heerlijk, vind je ook niet? Lekker cocoonen met de kids en samen de keuken in om vervolgens al het lekkers samen op te smullen. We hebben 5 recepten voor je die perfect zijn in deze overheerlijke Sinterklaasperiode. Heb je ook nog recepten? Laat ze achter in een reactie! 

1: Speculaastaartje

Het speculaastaartje van PLUS bevat een speciaal ingrediënt wat het extra lekker maakt: Peer! Het is wel een projectje, dit recept kost je ongeveer een uurtje tijd. En wanneer je je kinderen laat helpen net iets langer natuurlijk. Herkenbaar? Tussendoor smullen van de ingrediënten is niet te voorkomen, hier zitten namelijk speculaasjes, stroopwafels en amandelen in. Het hele recept vind je hier. 

2: Pizza mijters

Helemaal in het thema en erg gemakkelijk te maken. Hiermee verras je jouw gezin met een echt sintgerecht! Binnen no-time op tafel en aanrader: op de bank voor het Sinterklaasjournaal smaakt deze pizza nog lekkerder ;) Hier vind je het recept. 

Afbeelding blog '5x Sint inspiratie tips'

3: Borrelen maar! 

Of het nu met je gezin is, of met bezoek (op afstand), borrelen is altijd een goed idee. Nu de dagen wat korter zijn, kunnen de kaarsjes gezellig aan. PLUS heeft een erg groot borrel assortiment en heeft om het makkelijk te maken een overzichtje gemaakt, zie hier. Olijven, spreads, kaasjes, kip, garnalen, zalm en ook heel veel vega opties! 

4: Kruidnoten

Wat is nog leuker dan kruidnoten eten? Kruidnoten zelf maken! En snoepen van het deeg uiteraard! Ga hier direct naar het recept van PLUS kruidnoten. 

Afbeelding blog '5x Sint inspiratie tips'

5: Gourmetten

Een gezellige bezigheid voor het hele gezin omdat je eigenlijk samen aan het koken bent. PLUS heeft leuke recepten, inspiratie en tips voor gourmetten met (kleine) kinderen, zoals bijvoorbeeld mini pannenkoekjes! Zet de tafel lekker vol met gezonde snacks en diverse gourmet gerechtjes, muziekje op en na afloop de schoen zetten natuurlijk!

Gebakken peer met speculaasijs is het ultieme gourmet-Sinterklaas toetje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je