{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewonnen!! Mijn decembermaand kan niet meer stuk :D

Net een minuut voordat ik begin met werken begint mijn telefoon te trillen in mijn zak. "Je hebt gewonnen!!" schreeuwt het scherm me toe...

Afbeelding blog 'Gewonnen!! Mijn decembermaand kan niet meer stuk :D'

Ik lees vluchtig het whats app bericht door. Heel vluchtig, want de kinderen zijn bijna vrij en ik heb pleinwacht. Ik zie een afbeelding voorbij komen, maar zie niet meteen wat er staat. Ik blijf even staan en geef wat meer aandacht aan de berichtenstroom die bij mij binnenkomt. Ze zijn van Amber.

"Whaaaa!!! Eef!!!"

2016-03-28%2020.18.20_1459189215.png

"Gefeliciteerd schatje!!"

"Eef!! Ik ben zo hyper nu!!"

"Hahaha je moet reageren"

"Hahaha"

"Nu!!!"

Huh!? Ik sla mijn hand voor mijn mond. Ondertussen gaat de bel van de school. De kinderen hebben pauze. Nee.... echt? Ik sta nog steeds verbaast naar mijn scherm te staren en ondertussen antwoord ik blijkbaar..

"Neeeee!!!"

"Wtf echt!!!!"

"Omg!!!!"

"Oh chips ik ben aan het werk."

"Chips!!! Moment ik schakel de wederhelft in"

"Moment!!!!"

Ik wilde rustig blijven, maar dat was ik niet. Integendeel, ik stond te stuiteren! En jah... dan floepen er soms woorden uit die ik eeeeeecht nooit gebruik.

Ik zie dat Marjanne al op me staat te wachten dus ik trek een sprintje naar haar toe. Met een big smile op mijn gezicht leg ik haar uit wat er aan de hand is en vraag ik of ik nog vijf minuutjes tijd voor mezelf mag hebben. "Ja hoor. Wacht even tot de juf er is, dan mag je van mij gaan," zegt ze tussen de drukte van de kinderen door. Gelukkig kwam die snel dus maak ik me uit de voeten om een rustig plekje voor mezelf te zoeken in de school zodat ik even rustig op de app kan reageren. Natuurlijk waren de meeste lokalen bezet. Dan maar op het toilet.

Okee, wat moet ik nu doen? Amber schreef dat ik moet reageren. Maar dat kan niet. Daar heb ik de tijd nu niet voor. Ik leg gauw contact met het thuisfront. "Jakob, Jakob! Ik heb goed nieuws!! Oh ik heb een prijs gewonnen!! Ik mag naar Beauty and the Beast in het Circustheater en krijg een overnachting cadeau in het Kurhaus!!!" Ik sta te springen als een klein kind. Volgens mij valt het kwartje. "Oh dus," hoor ik aan de andere kant van de lijn. "Hoe kan dat dan?" Ik leg hem uit dat Amber mij de dag ervoor om mijn mailadres had gevraagd en mij voor deze actie op had gegeven. Ik had namelijk een mail gekregen met een tekst waarom ze mij dit gunde...

"Ik wens Evelien deze prijs omdat ze een super, fijne en goede vriendin voor me is die altijd klaarstaat! Maakt niet uit hoe gek de situatie. Zij is mijn Magische Beauty! Zij verdient een avondje uit!"

Oh wat was ik blij. En de wederhelft was blij met me mee. Maar ja... is het wel een echte prijs? Het duurde maar even voordat ik de bevestiging daar van kreeg, want manlief had meteen contact opgenomen met het Kurhaus. En jah, die beaamden dat het een bestaande actie is. Het enige dat we hoeven te betalen is de toeristenbelasting. Ontbijt en een minibar zitten bij de prijs inbegrepen! Oh jippie!!! Ik heb de hele dag met een big smile van oor tot oor op mijn werk gelopen. Mijn man had een screenshot op mijn tijdlijn gedeeld waar duidelijk in stond dat ik gefeliciteerd werd door de pagina die deze actie hield. Tientallen reacties kwamen hierop van verschillende vrienden. 

Toen ik thuis kwam vanuit mijn werk heb ik Amber uitgebreid bedankt op Facebook. In real life moet dat ook nog gebeuren natuurlijk, maar ik kon het niet laten ook een mooi bericht op facebook te plaatsen. Ik ben de hele lap tekst geëindigd met een persoonlijk stukje aan haar gericht;

Lieve Amber, hier gaan we samen maar eens flink van genieten. Jij hebt deze prijs voor mij gewonnen, we hebben er allebei ons best voor gedaan (you know ;) ) and we made it! :D En je weet het. Ik verdien het niet alleen, we verdienen het samen :D Dikke kus...

Samen met haar ga ik van deze prijs genieten. Onze Decembermaand kan niet meer stuk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je