{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geslaagd!!

Het leven is bij ons nu even een rollercoaster, maar af en toe wel letterlijk en figuurlijk een geslaagde!

Afbeelding blog 'Geslaagd!!' Achtergrond blur afbeelding

De laatste weken lijkt ons leven af en toe wel een rollercoaster. Geef mij maar een rustig ronddraaiende carrousel, maar in het leven heb je nou eenmaal niet alles voor het kiezen. Door 'problemen' met oudste dochter ( te lezen in eerdere blogs ) voel ik me al de hele week anders dan anders. Normaal bruis ik van de energie, maar nu doe ik het liefst even helemaal niets. Alsof alles in mijn hoofd even om ons oudste meisje draait, niets is echt meer belangrijk. Aanstaande dinsdag heeft ze voor de eerste keer logopedie; ik ben erg benieuwd hoe dat verder gaat.

Dacht ik drie weken geleden na mijn examen HBO Module Nieuwe Media nog dat ik een gat in de lucht zou springen als ik zou slagen met een 5,5, sinds gisterenavond weet ik dat ik zelfs geslaagd ben met een dikke, vette 8!!!! Op de één of andere manier lijk ik even niet bij mijn gevoel te kunnen komen. Alsof het trapje daar naar toe net iets te kort is. Toch moet ik ook mezelf niet vergeten, want stiekem weet ik heus wel dat ik hartstikke trots mag zijn dat ik in zo`n hectische periode ( 2 kinderen, 2 banen ) toch geslaagd ben! Waarschijnlijk zal die blijdschap met enige vertraging ( door vallende herfstblaadjes...NS?) heus nog wel komen.

Op dit moment zie en hoor ik de klok voorbij tikken. Vriendlief zit op zijn werk in spanning. Gisteren hoorde hij dat er vandaag een verplichte spoedbijeenkomst is ( niet voor de eerste keer helaas ), dus dat belooft meestal niet veel goeds. Ik hoorde net dat ze vandaag al gaan 'afspiegelen' vanwege een reorganisatie, dus ik vrees waarschijnlijk niet geheel onterecht voor het ergste.

Tja, het leven is dan misschien een rollercoaster; wij mogen blij zijn dat we überhaupt nog naar de kermis kunnen!

Tags: #Mom life, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je