{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gapende en huilende kinderen

Een uur de klok vooruit zetten is niet niks. Zeker niet als je twee dagen nog je "oude" ritme kon vasthouden. Mijn kleuters.....

Afbeelding blog 'Gapende en huilende kinderen'

Mijn kleuterklas had er flink moeite mee. Van de 26 kinderen kwamen er 10 te laat. En de meest genoemde reden? Ze kregen hen het bed niet uit. De ochtend start ik met 4 huilers. Eentje heb ik mijn klas in moeten tillen... 5 en een half jaar oud. Volgens vader had hij veel moeite om uit zijn bed te komen.

In de kring zit een jongetje van vier huilend op mijn schoot. Hij wilde niet komen en vindt het niet leuk dat hij moet zijn. Aan de linkerkant van mij zit een meisje. Huilend. Zij wil naar bed zegt ze keer op keer. En aan de andere kant zit een jongetje. Snikkend, want hij was te laat en kon nu niet zitten waar hij wilde zitten. En in de kring zit een meisje haar tranen weg te vegen. Ook zij was te laat.

De rest van de dag zijn mijn kleuters hangerig en huilerig. Ze kunnen nergens tegen en alles is teveel. Tijd voor een K3 liedje. En zie wat er gebeurd.... Langzaam staan ze op en beginnen keihard mee te zingen. Even lekker alles eruit gooien. Bedankt K3 voor de leuke liedjes. Bedankt dat jullie muziek ervoor zorgt dat mijn kleuters weer een beetje wakker worden. ;-)

Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat.....

Zijn jullie kinderen erg van slag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je