{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaatjes in de oren

​De oudste vroeg al een hele tijd om gaatjes in haar oren en we hadden beloofd dat ze op haar zesde verjaardag oorbellen van oma en opa zou krijgen. Lees hier verder >>

Mijn meiden zijn echte 'meisjes-meisjes'. Ze zijn dol op roze, glitters, make-up, verkleedkleren, mooie schoentjes, sieraden en make-up. Ook oorknopjes horen daar natuurlijk bij. De oudste vroeg al een hele tijd om gaatjes in haar oren en we hadden beloofd dat ze op haar zesde verjaardag oorbellen van oma en opa zou krijgen. Vlak voor haar zesde verjaardag kwam er een vriendinnetje spelen die zei dat gaatjes in de oren heel erg pijn doen. Ze zei het zo overtuigend, waardoor mijn oudste besloot dat ze toch liever een Barbie als verjaardagscadeau kreeg in plaats van die ooit zo befaamde oorbellen.

Inmiddels is het een klein half jaar later. Ze heeft de laatste dagen van die plak oorbellen ( soort stickertjes ) op haar oren gehad en die stonden toch wel heel leuk. Opeens besloot ze dat gaatjes in de oren helemaal niet eng is. Gisteren belde ik dan ook een paar juweliers op met de vraag of ze de gaatjes in beide oren tegelijk kunnen schieten. Helaas doen ze dat meestal niet in verband met risico op 'scheve oorbellen'. Verder vroegen ze hoe oud ze is, waardoor ik er achter kwam dat zes jaar bij deze juweliers ook meteen de minimum leeftijd is voor gaatjes. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik oorbellen bij hele kleine kindjes ook niet altijd mooi vind, maar dat is natuurlijk een smaakkwestie. Ik vraag me wel af hoe al die kleintjes onder de zes jaar aan de gaatjes in de oren komen of belde ik per toeval net de juweliers die zes jaar als minimumleeftijd hebben gesteld?

Vandaag was het eindelijk zover:ze heeft geen kick gegeven en de felbegeerde roze oorknopjes glanzen in haar oren, maar ook haar ogen glanzen mee: trots dat ze is!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken