{{ message.message }}
{{ button.text }}

Frustratie, boosheid en ongeloof

Mijn twee dochters mee op uitje met de man die mij leugenaar noemt!!??

Afbeelding blog 'Frustratie, boosheid en ongeloof'

Het is even geleden dat ik mijn eerste blog startte. Ik had me voorgenomen alles van me af te gaan schrijven, vooral over het misbruik en alle gevolgen van dien maar ook over wat mij gewoon bezig houdt in het leven. Nu, een jaar nadat ik mijn boek van puin en ellende in mijn familie opende ben ik nog altijd niet klaar met het verwerken van alles. Tijd om toch eens te gaan schrijven, wellicht lucht dat op. 

Vandaag, lekker een middag met de kids op pad naar de winkel want manlief was naar een voetbalwedstrijd. Komt daar ineens een app van mijn moeder. Ze komt vd week de kids ophalen om naar de kermis te gaan. Samen met hun neefje en zijn opa. De twee families zijn dikke mik, maar sinds een jaar zijn wij daar geen onderdeel meer van (daarover later meer). Eerste gedachte was leuk, ze mogen een middagje mee, de kermis vinden ze geweldig. Maar gelijk daarna komt het misselijkmakende gevoel. De opa van het neefje van mijn meiden, schoonfamilie van ons waar mijn ouders nog veelvuldig contact mee hebben maar wij niet. De man, die mij voor een leugenaar heeft uitgemaakt en bedreigt met aangiftes, wil samen met mijn ouders en mijn dochters naar de kermis, en daarbij liet mijn moeder ook nog weten dat misschien mijn broer, de vader van het neefje, ook meegaat. Mijn broer, waarmee ik sinds een jaar geen contact meer mee heb. De broer die mij als klein meisje misbruikte, waardoor ik vorig jaar in de put terecht kwam nadat ik na 20 jaar mijn verhaal deed, de broer die nog altijd liegt over het verleden...

Ik heb mijn moeder terug geappt dat ik niet blij ben met het feit dat die man, gezellig met mijn kinderen over de kermis wil gaan, terwijl hij mij voor leugenaar uitmaakt. Mijn moeder ging gelijk offline......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je