{{ message.message }}
{{ button.text }}

Foto's ik hou er van

Ik hou van foto's maken, foto's laten maken en de foto's hangen door heel het huis. Deel ze ook graag op Facebook.

Afbeelding blog 'Foto's ik hou er van'

Foto's ik hou er van. Vanaf het moment dat mijn oudste geboren is ben ik heel veel foto's gaan maken. Zij is vorige maand 5 jaar geworden. 2,5 jaar later kwam er nog een meisje bij en ook daar worden de nodige foto's van gemaakt. Tot nu toe heb ik 125gb aan foto's op mijn laptop staan (telefoon foto's niet meegerekend). We hebben er meerdere malen meer geheugen in moeten zetten, zodat er weer nieuwe foto's bij konden. De foto's worden op meerder manieren gebackuped, gelukkig want dat is echt wel mijn angst om ze kwijt te rijken. 

Sinds 2,5 jaar heb ik een verslaving aan fotoshoots. Ik kreeg een cadeaubon van een super leuke fotograaf en daar was ik heel blij mee. Wilde graag een newborn fotoshoot laten maken. Zo gezegd zo gedaan. Zo is het allemaal begonnen, de foto's waren geweldig. De fotograaf was super, ze is vrij prijzig. Maar ik heb het er voor over, als ik naar de foto's kijk word ik er nog steeds gelukkig van. Inmiddels ben ik er in die 2,5 jaar al 12 keer geweest. Iedere keer was het resultaat weer super. 

Maarja wat doe je met al die leuke foto's. Door het hele huis hangen foto's. Ik vind het gezellig en zo doe je er nog wat mee. Bij mijn jongste dochter hebben we van het voorjaar een grote lijst gemaakt en daar touwtjes tussen gespannen. Zo kunnen er veel foto's in en kan ik ze makkelijk wisselen. Dat is nog steeds een groot succes. Lau kijkt er met veel plezier naar en we praten er regelmatig over. 
Bij de oudste heb ik paar maanden terug een paar steigerhouten planken tegen de muur geschroefd. Deze wat speels opgehangen en nu hangen er vele foto's aan. Isa vraagt regelmatig of ze er een nieuwe foto mag bij hangen. Dat vind ik echt super leuk, dat het bij de kinderen ook zo leeft. 

Voor beide meiden heb ik ook al een aantal fotoboeken gemaakt, ik ben bij de oudste begonnen met een echt fotoalbum. Dus echt foto's inplakken. Dat had ik al snel gezien en toen ben ik overgestapt naar digitale albums. Die zijn natuurlijk wel afgedrukt. Helaas loop ik nu wel een beetje achter en moet ik alle moet bij elkaar verzamelen om verder te gaan. Zie er dus wel een beetje tegenop want ja het zijn er zo veel....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je