{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fotograaf of zelf foto's maken

Hoe belangrijk zijn (professionele) foto's van je kinderen voor je?

Afbeelding blog 'Fotograaf of zelf foto's maken' Achtergrond blur afbeelding

Als mama van een meid van net 1 jaar ben ik ontzettend blij met de foto's die ik tijdens haar eerste jaar heb gemaakt. Elke mijlpaal heb ik bewust meegemaakt en vastgelegd. Elke keer was ik super trots als ze weer iets nieuws kon!

Als zakenvrouw en fotografe vraag ik me eerlijk gezegd een beetje af of andere moeders/ ouders hier net zo over denken. Of voor jullie die eerste jaars foto's ook zo belangrijk zijn en of jullie hiervoor naar een fotograaf gaan, of het liever zelf doen.

Ik ben oprecht benieuwd naar jullie mening...

Tags: #post_short

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je