{{ message.message }}
{{ button.text }}

flexibel of te makkelijk?

Ben ik nou flexibel of ben ik gewoon te makkelijk? Durf ik geen nee te zeggen of vind ik het niet zo erg?

Afbeelding blog 'flexibel of te makkelijk?' Achtergrond blur afbeelding

Flexibel zijn is goed. Maar wanneer wordt flexibel te makkelijk? Mensen vinden mij heel flexibel. Het maakt mij ook vaak niet uit, maar vandaag werd er weer gebruik gemaakt van mijn flexibele houding en dat zorgde ervoor dat ik ging nadenken.

Wanneer ik met een vriendin heb afgesproken en haar kind opeens ligt te slapen kom ik haar kant op. Wanneer er vergaderingen verzet worden pas ik me wel aan.  Dit jaar trompet piet ipv trombone.  Geen probleem.... dat lukt mij wel. Wil je op mijn mannetje passen maar heb je liever dat hij bij jou komt.... geen probleem dat regel ik.

Vandaag zou iik trompet piet zijn. Op het laatste moment werd er gevraagd of ik trombone kon spelen. .. geen probleem. Dus reed ik naar huis om mijn trombone te halen. En toen ging ik nadenken. Ben ik nou flexibel of ben ik nou te makkelijk? 

Ik vind alles prima en pas me graag aan. Wel heb ik een duidelijk mening maar ik maak het andere graag naar de zin... wat ben ik dan?

Herken je je hier ook in? Wat vind jij? Is het flexibel of te makkelijk?  En wat ben jij?

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je