{{ message.message }}
{{ button.text }}

Feiten of fabels ? Geslacht van te voren aansturen ....

Je leest zoveel feiten en fabels betreft standjes, eisprong etc. om zo de kans te vergroten op een meisje of een jongen. Geloof jij dat?

Afbeelding blog 'Feiten of fabels ? Geslacht van te voren aansturen ....' Achtergrond blur afbeelding

Wij hebben een prachtig zoontje op de wereld gezet, en in de toekomst willen we toch voor een tweede gaan. Je moet altijd maar hopen dat het mag lukken, het blijft een pure wonder! Maar.... ik geloof echt wel dat elke vrouw in haar koppie stiekem een kleine voorkeur heeft. Jullie raden het al? Ik zou het geweldig vinden om een dochter te mogen krijgen, ook super leuk een grote broer en een kleine zus.

Zelf ben ik opgegroeid met een grote broer, en dat vond ik geweldig! Hij lette goed op mij, en ik kon altijd bij hem terecht als er iets aan de hand was. 

Op internet lees je veel fabels en feiten om de kans te vergroten op een jongen of een meisje. Nu ben ik zo nieuwschierig of er meiden zijn die er voor uit durven komen dat ze één van de methodes toch hebben toegepast hihi.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je