{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familieleden en hun moeite met mij

Problemen in de familie waar mijn kind voor gebruikt word maakt me woedend

Afbeelding blog 'Familieleden en hun moeite met mij ' Achtergrond blur afbeelding

hallo allemaal

Ik ben echt niet heel goed in schrijven, dus vergeef me voor typfouten en niet juist geplaatste leestekens. 

Ik ben een mama van een prachtige dochter genaamd Amy. Ik woon begeleid wonen ivm jeugdtraumas ben ook onder behandeling van ggz. Helaas is dit allemaal nodig. Omdat ik uit een nogal verknipte familie kom. 

Maar ik zal beginnen met mijn blog 

Ik ben enorm blij met de geboorte van mijn dochtertje. Ja je leest het goed ik en mijn wen daar maar vast aan. Ik ben een bom (bewust ongehuwde moeder)

Sinds de geboorte van mijn dochtertje heeft mijn familie me enorm op de huid gezetten, zo erg zelfs dat ik heb moeten breken met ze Nou eerlijk gezegt zij met mij. Het doet alleen minder pijn als ik het anders noem.

Mijn jongste zusje Inmidels 13 plaatste op Facebook zomaar een foto van mijn dochtertje. Zonder pardon stond ze daar als profielfoto van haar Facebook. Ik heb haar vriendelijk verzocht de foto te veranderen omdat ik dat niet wilde. Dit gebeurde niet want ik moest me niet aanstellen, dus ik legde uit waarom ik het lastig vond dat dit gebeurde. Nu ging ik helemaal te ver, want mijn zusje is gewoon een trotse tante. waar mijn nekharen overeind van gingen staan. Trots?? Als dit trots is dan vraag ik me af wat de rest dan is. mijn dochtertje was 6 weken oud en de speen werd er door me Zusje nog net niet ingeslagen ik denk nou lompheid kan gebeuren meld alleen joh meis doe je een beetje rustig. ja nou ugh ze pakt de speen toch niet tss. Oké denk ik puberteit hou je in. Uiteindelijk ik amy's fles gemaakt vraag of ze hem wil geven aan me dochtertje is goed leuk zegt ze. dus ik leg kussens om haar heen geef me dochtertje, geef de fles trekt ze ineens de arm onder me dochtertje haar nek weg. ik schrok me kapot en heb dat duidelijk laten merken, dat ze dat echt nooit meer zo mag doen. omdat het nekje dan naar achter klapt. Vervolgens gaat amy nadat ze de fles bij mij maar verder leeg heeft gedronken lekker slapen. gaat me Zusje keihard lopen schreeuwen en stampen door het huis, ik werd er erg opgefokt van haar.spraak haar aan zegt me moeder dat ik niet zo moet zeuren daar moet een baby tegen kunnen. wat dus niet zo was want me dochtertje was wakker en helemaal overstuur.

Ondertussen de foto was nog niet veranderd, na weken gevraagd te hebben is er een flinke ruzie ontstaan. ze hebben dit gedrag maanden volgehouden tot mijn dochtertje 4 maanden was daarna ben ik verbannen door mijn moeder. 

nu is mijn dochtertje over 2 weken al 1 jaar en heeft me moeder het voor elkaar gekregen om me broertje van 19 voor het karretje gespannen. Hierdoor is hij mij uit gaan dagen tot uiteindelijk ik de tekst kreeg dat mijn dochtertje nooit geboren had mogen worden dit was een enorme steek door me hart heen ik ben enorm fel geworden. Wat elke moeder denk ik wel zou worden, ja oké ik reageer dan wel net een tandje heftiger. Maar die opmerking kun je gewoon niet maken de ruzie tussen mijn broer en mij ginf niet eens over Amy maar over criminaliteit in mijn wijk. 

En nu had me moeder een reden om haar spv-er een behandelaar van de ggz achter me aan te sturen door contact op te nemen met mijn spv-er en persoonlijk begeleidste. nu heeft mijn begeleidster alle berichten die tussen mijn familie en mij over en weer zijn gegaan gelezen. Ze helpt me gelukkig erg goed, zonder haar zou ik nergens zijn geweest 

Als je op of aanmerkingen hebt op dit bericht over manier van schrijven ofzo laat het me weten. Kan er alleen maar van leren :) 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je